Platform Zelfstandige Ondernemers
De vereniging voor ondernemende zzp'ers

Collectief lidmaatschap

Branche- of beroepsorganisaties en andere netwerken van zzp’ers kunnen zich collectief aansluiten bij PZO-ZZP. ZZP’ers van deze organisaties zijn direct lid van PZO-ZZP. Zij profiteren van dezelfde voordelen die de individuele leden van PZO-ZZP genieten.

Voordelen collectief lidmaatschap voor uw organisatie:

>> Ga naar het informatieformulier collectief lidmaatschap


Kosten
Het collectieve lidmaatschap bedraagt voor het jaar 2016 EUR 29,- excl. BTW. Het lidmaaatschap is onderhevig aan de jaarlijkse indexatie. 

Opzeggen

Een organisatie of netwerk dient schriftelijk op te zeggen. Hierbij geldt een opzegtermijn van 3 maanden in lijn met de Statuten van PZO-ZZP. Dit betekent dat de opzegging vóór 1 oktober van het kalenderjaar door PZO-ZZP moet zijn ontvangen waarna de opzegging ingaat per januari van het opvolgende jaar. Wordt de opzegging te laat verstuurd en te laat door ons ontvangen, dan blijft het lidmaatschap over het volgende kalenderjaar verschuldigd. Met het stopzetten van het lidmaatschap komen ook alle kortingen, waar uw leden via PZO-ZZP gebruik van maken, te vervallen. Een collectief lidmaatschap kan uiteraard worden omgezet naar een individueel lidmaatschap.

Algemene voorwaarden PZO-ZZP
Download hier de algemene voorwaarden van PZO-ZZP

Tweeten Aanraden +1 Share

Design: Niels Craens · Realisatie: Kingsquare · Disclaimer