Platform Zelfstandige Ondernemers
De vereniging voor ondernemende zzp'ers

21-11-2017

Samenwerking PZO en Meeùs

Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en Meeùs gaan samen ondernemers ondersteunen. Op basis van een compleet inzicht in risico’s kan de ondernemer de juiste keuzes maken. PZO zet zich op verschillende niveaus in voor het ondernemerschap; onder meer in de politieke lobby, maar ook door ondersteuning te bieden in het optimaliseren en professionaliseren van bedrijven.
Ondernemers hebben te maken met ondernemersrisico’s maar uiteraard ook met risico’s in privé. Door verzekeringen goed te laten aansluiten op deze alle risico’s is de zelfstandig ondernemer geholpen.

Voorzitter Denis Maessen van PZO is zeer verheugd met deze strategische samenwerking en kijkt uit naar de vernieuwende aanpak van Meeùs. “Ondernemen is voor eigen rekening en risico handelen, maar het is dan verstandig en prettig om je bewust te zijn van risico’s en hoe je daar mee kunt omgaan”, zegt Maessen. “Meeùs stelt het ondernemersbelang centraal; vanuit het geven van inzicht in risico’s tot het nemen van maatregelen. Dat is belangrijk voor onze leden.”

Bestuursvoorzitter Coen Mom van Unirobe Meeùs Groep vult aan: “Meeùs wil een innovatieve partner zijn voor zelfstandige ondernemers bij het nemen van beslissingen over verzekeren en financiële planning. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar en kunnen daarom altijd het beste uit de markt aanbieden. Meeùs is uniek: integratie van zakelijke en particuliere risico’s, transparante beloning op feebasis (abonnement) en geïntegreerde oplossingen op het volledige financiële vlak. Komende tijd gaan we samen met PZO vernieuwende oplossingen ontwikkelen. We willen bijvoorbeeld het verzekeren van arbeidsongeschiktheid toegankelijker maken en dat doen we door er met een frisse blik naar te kijken. Er zijn veel meer maatwerkmogelijkheden mogelijk, die in het belang van de zelfstandig ondernemer zijn en daarbij gaat het dan vaak juist niet om kosten.”

Over Meeùs
Meeùs is adviseur op het gebied van risico’s, verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Met 300.000 particulieren en 70.000 zakelijke klanten is Meeùs één van de grotere spelers. Meer dan 2.300 van de zakelijke klanten zijn aangesloten bij de MeeùsFitClub. Meeùs heeft 1.100 medewerkers. Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van Aon. Meer informatie is te vinden op de website

Terug naar het overzicht

Tweeten Aanraden +1 Share

Design: Niels Craens · Realisatie: Kingsquare · Disclaimer