Platform Zelfstandige Ondernemers
De vereniging voor ondernemende zzp'ers

Verzekeren voor Zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer kunt u zelf kiezen of u iets regelt voor als u arbeidsongeschikt wordt, uw oude dag, of uw aansprakelijkheidsrisico. Om die keuze te kunnen maken wilt u goede, onafhankelijke informatie hebben.

Daarom hebben wij samen het Verbond van Verzekeraars, de Kamer van Koophandel en FNV Zelfstandigen de website Verzekeren voor Zelfstandigen in het leven geroepen. Op deze website vindt u alle informatie die u moet weten over verzekeringen die voor u als zzp'er van belang zijn.

Het Verbond van Verzekeraars heeft nog een ander handige website over het afsluiten van verzekeringen. Op www.allesoverdepolis.nl krijgt de consument in negen stappen te zien waar hij op moet letten als hij een verzekering wil afsluiten. Het doel van deze website is om de consument vooral zelf kritisch te laten nadenken over zijn verzekeringen: hoe kunt u zich het beste oriënteren voordat u een verzekering afsluit? Waar moet u op letten als u naar een adviseur gaat? Is het handig om alleen maar naar de laagste premie te kijken?

Tweeten Aanraden +1 Share

Design: Niels Craens · Realisatie: Kingsquare · Disclaimer