Platform Zelfstandige Ondernemers
De vereniging voor ondernemende zzp'ers

Routebeschrijving

Het secretariaat van PZO-ZZP is gehuisvest in de Malietoren (Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag).
De Malietoren is zowel per openbaar vervoer als auto uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal Station loopt u in nog geen 5 minuten naar de Malietoren. Verlaat Den Haag CS via de hoofdingang (Stationsplein). Op het Stationsplein slaat u rechtsaf (dus niet richting centrum). Na circa 250 meter ziet u de Malietoren.

Per auto
Vanuit de richting Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) en Utrecht (A12):
U volgt op het Prins Clausplein de borden Den Haag centrum  (A12). Neem afrit 2 (Centrum)
Bovenaan de afrit gaat u rechtdoor. Blijf rechtdoor rijden tot aan de kruising met de Bezuidenhoutseweg. De Malietoren ligt aan de overkant van de kruising. U steekt de Bezuidenhoutseweg recht over en rijdt rechts langs het pand en slaat direct na het pand linksaf voor de oprit naar de parkeerdekken.

Vanuit richting Amsterdam/Wassenaar (A44/N44):
U slaat op de N44 linksaf richting Voorburg (Laan van NOI). Ga bij de eerste verkeerslichten naar rechts (Bezuidenhoutseweg). Bij de volgende verkeerslichten gaat u weer naar rechts (u rijdt dan langs de zijkant van de Malietoren). U slaat direct na het pand linksaf voor de oprit naar de parkeerdekken.

Parkeren
U kunt in de Malietoren parkeren op basis van beschikbaarheid. Als er geen parkeerplaats in de Malietoren beschikbaar is, kunt u uitwijken naar de parkeergarage bij het Centraal Station (ca. 5 minuten lopen; heropening medio 2010) of Malieveld (ca. 10 minuten lopen). Langs de openbare weg is parkeren vanaf 14.00 uur gratis. Parkeert u in de Malietoren, dan kunt u het beste op parkeerdek 2 parkeren. Met de lift gaat u naar de begane grond, waar u zich kunt melden bij de receptie.

Tweeten Aanraden +1 Share

Design: Niels Craens · Realisatie: Kingsquare · Disclaimer