Platform Zelfstandige Ondernemers
De vereniging voor ondernemende zzp'ers

Met voordeel kennis op peil houden

OOZZP, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor zelfstandig professionals, biedt voordeel aan zelfstandig professionals die hun kennis op peil willen houden. Op de website zzp4growth.nl vind je de mogelijkheid om korting te krijgen op opleidingen. Het aantal geselecteerde opleiders groeit gestaag waardoor het aanbod inmiddels groot is. Door te bemiddelen tussen opleiders en zzp’ers wordt het aanbod uitgebreider en meer gevarieerd.

Opleiding en ontwikkeling is ook voor zelfstandig professionals belangrijk. De overheid staat nog altijd aan de zijlijn bij het stimuleren van ontwikkelingsmogelijkheden van zelfstandig ondernemers. Alleen de vakinhoudelijke studiekosten zijn ook voor de zzp’er volledig aftrekbaar voor de belasting.

De website van OOZZP geeft niet alleen een overzicht van opleidingen en kortingen, je vindt er ook actuele informatie gegeven over subsidiemogelijkheden voor de ontwikkeling van zelfstandig ondernemer. Wie op de hoogte wil blijven kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via zzp4growth.nl of neem vrijblijvend contact met ons op:

Tel nr: 020 - 4950 226
E-mail: info@zzp4growth.nl
www.zzp4growth.nl

Tweeten Aanraden +1 Share

Design: Niels Craens · Realisatie: Kingsquare · Disclaimer